El calendari d'estiu de la Lliga de Pista s'inicia a Mont-Roig del Camp

07/07/2023
Pista

El calendari d'estiu de la Lliga de Pista s'inicia a Mont-Roig del Camp

Aquest dijous 6 de juliol es va iniciar al Velòdrom Municipal de Mont-roig del Camp la prova inicial del calendari d'estiu de la Lliga Catalana de Pista, que va reunir a 44 participants entre les categories open, cadet, infantils i alevins. La Penya Ciclista Montroig va ser l'organitzador s'aquesta jornada de tarda, que tindrà continuïtat a diferents velòdroms de Catalunya les pròximes setmanes.

La prova es va disputar en un format d'òmnium que en la categoria absoluta va coronar al júnior Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre), dominador del tempo i la puntuació en un format de quatre proves en què també es van disputar els 250m i el keirin, on van imposar-se respectivament els velocistes Manu Usach (Mont Roig Track Team) i Itmar Esteban (Gensis). L'òmnium cadet va ser dominat per Hugo Vicente (Escola Ciclisme Isaac Gálvez), amb la júnior Irune Sánchez (Hemon) com a primera fèmina, els òmniums infantils amb una important participació van acabar amb victòria de David Belmonte (Mont Roig Track Team) i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi), mentre que Pau Brullet (Esport Ciclista Mataró) era el primer classificat entre els alevins.

El calendari d'estiu de pista continuarà el pròxim dijous 13 de juliol a Mataró, amb inscripcions obertes fins la mitjanit del pròxim dilluns, per donar pas la setmana següent a la disputa del Campionat de Catalunya de 500m i keirin al Velòdrom d'Horta de Barcelona.