La selecció catalana cadet suma experiència internacional a la Copa de França BTT

10/07/2023
BTT

La selecció catalana cadet suma experiència internacional a la Copa de França BTT

La selecció catalana cadet de BTT s’ha desplaçat aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol a Puy Saint Vincent (França) per disputar una prova internacional de la Copa de França de BTT XCO de categoria UCI Classe 1. Catalunya s’ha desplaçat a la cita amb quatre corredors, tots ells de categoria cadet.

La primera de les dues cites del cap de setmana per a la selecció catalana va ser el dissabte 8 amb la prova masculina. En un circuit dur, amb 250 metres de desnivell positiu a cada volta i a més de 1.600 metres d’alçada, Roc Cubí va aconseguir una meritòria 13a posició en una cursa sòlida on va estar lluitant per estar al TOP-10. Martí Martínez, per la seva banda, va acabar 38è després de sortir l’últim classificat i remuntar més de 200 posicions, arribant a marcar el 7è millor temps a l’última volta.

El diumenge 9 va ser el torn per a la prova femenina, també amb doble representació catalana. Abril Roma i Kyra Galí van sortir des del darrera i van fer una cursa de remuntada constant. Abril Roma va acabar 17a en la seva primera experiència a França i la campiona de Catalunya en la categoria, Kyra Galí, va marcar la 19a posició.