El Velòdrom de Mataró s'omple per la disputa de la Lliga Catalana de Pista

14/07/2023
Pista

El Velòdrom de Mataró s'omple per la disputa de la Lliga Catalana de Pista

El remodelat Velòdrom Municipal de Mataró va reunir aquest dijous 13 de juliol una cinquantena de participacions per la disputa de la segona data d'aquesta temporada d'estiu de la Lliga Catalana de Pista. La cita organitzad per l'Esport Ciclista Mataró va viure la disputa d'òmnium per a les categories open, cadet, infantil i aleví. Una vegada més, a destacar la notable participació de les categories de formació, amb pràcticament una vintena d'infantils i una quinzena d'alevins.

Com en la darrera prova disputada a Mont-roig del Camp, el júnior Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) va ser el dominador de l'òmnium en categoria open, emportant-se tant les proves d'eliminació, scratch i tempo, amb la participació de la fèmina Irune Sánchez (Hemon Women's Cycling). L'òmnium cadet guanyat per Narcís Monturiol (Purito-Tadesan-Nuria) va comptar amb les proves d'eliminació, scratch i puntuació, on es va definir la victòria, igual que els infantils amb triomfs de Roc Escobar (Speed Republik) i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi), mentre que els alevins disputaven les proves d'eliminació, handicap i scratch, amb el podi per a Pau Brullet (Esport Ciclista Mataró) i Carla Sánchez (Club Ciclista Ataraxia).

La pròxima cita del calendari de pista català d'estiu serà el pròxim dijous 20 de juliol amb la disputa del Dia del Rècord, en què es repartiran els títols del Campionat de Catalunya de 500m i keirin per a les categories infantil, cadet, júnior i elit, i que també comptarà amb proves d'eliminació, handicap i longest lap per als alevins. Les inscripcions seran obertes fins la mitjanit d'aquest diumenge.

Lliga Catalana de Pista Mataró:

  • Open: Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) i Irune Sánchez (Hemon Women's Cycling)
  • Cadet: Narcís Monturiol (Purito-Tadesan-Nuria)
  • Infantil: Roc Escobar (Speed Republik) i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi)
  • Aleví: Pau Brullet (Esport Ciclista Mataró) i Carla Sánchez (Club Ciclista Ataraxia)
  • Classificacions completes de totes les categories.