Coronats els campions de Catalunya de persecució al Velòdrom d'Horta de Barcelona

28/07/2023
Pista

Coronats els campions de Catalunya de persecució al Velòdrom d'Horta de Barcelona

Aquest dijous 27 de juliol es va disputar al Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona el Campionat de Catalunya de Persecució 2023, resolt amb els títols absoluts per al sub23 Ricard Fitó (Torres-Fernando Barceló Team) i per a la júnior Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre). La jornada de pista organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme tenia programada també la disputa del Campionat de Catalunya de Madison, que es va veure obligat a posposar-se a causa de la pluja.

Fitó va marcar el millor temps (3:28.631) per davant del vigent campió català d'òmnium Tomàs Deosdat (Controlpack) i Jaume Villar (Huesca La Magia-Renault), que el van acompanyar al pòdium, mentre que Inarejos va resultar vencedora amb un temps de 4:12.353, per davant de les també júniors Mariona Ratera (Open Natura) i Mercè Sitjar (Penya Ciclista Baix Ebre). Per la seva banda, el títol júnior va ser per a Martí Gozalbo (Finques Feliu) amb un temps de 3:42.879, acompanyat al podi per Ivan Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) i Roc Verdaguer (Santvi Club Esportiu), mentre que els títols cadet eren per a Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria) i Candela Pérez (Hemon Women's Cycling).

Es buscarà una nova data al setembre per la dosputa del Campionat de Catalunya de Madison, tancant-se d'aquesta manera una intensa temporada d'estiu de Lliga Catalana de Pista 2023 que ha comptat amb diverses proves a seus com Barcelona, Mataró o Mont-Roig del Camp.

Campionat de Catalunya de Persecució 2023:

  • Open masculí: Ricard Fitó (Torres-Fernando Barceló Team)
  • Open femení: Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre)
  • Júnior: Martí Gozalbo (Finques Feliu)
  • Cadet: Ferran Marcè (Purito-Tadesan-Nuria) i Candela Pérez (Hemon Women's Cycling)
  • Classificacions completes.