El millor ciclisme en pista internacional a Barcelona entre el 15 i 17 de setembre

08/08/2023
Federació

El millor ciclisme en pista internacional a Barcelona entre el 15 i 17 de setembre

Ja està en marxa el compte enrere per viure d'aquí poc més d'un mes l'espectacle del ciclisme en pista de primer nivell internacional a les instal·lacions del Velòdrom Municipal d'Horta Miquel Poblet de Barcelona. Un escenari històric, seu de Jocs Olímpics i Mundials i una de les pistes descobertes més ràpides més ben valorades del món, que es prepara ja per la disputa de la 19a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-X Memorial Miquel Poblet, prova internacional que des de fa gairebé dues dècades organitza la Federació Catalana de Ciclisme.

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, Barcelona viurà de nou una prova internacional de categoria UCI C2, de gran importància en l'any anterior a la disputa dels Jocs Olímpics de París 2024, que enguany desplega un programa repartit entre els dies 15, 16 i 17 de setembre de 2023. La prova internacional barcelonina, tota una referència en el calendari internacional, podrà gaudir de la presència de grans especialistes del ciclisme en pista a nivell mundial que es jugaran les victòries en tant en proves de velocitat (esprint i keirin) com de fons (òmnium i madison) en les jornades de divendres i dissabte 15 i 16 de setembre.

Una programació completa al llarg de tot el cap de setmana que es completarà amb la celebració de proves per a les categories de formació, que podran competir en el mateix escenari i gaudir de ben a prop de l'elit del ciclisme internacional. En la matinal de diumenge 17 de setembre, es disputaran proves de scratch, eliminació i puntuació per a les categories cadet i infantil, així com un òmnium per a la categoria júnior amb les proves scratch, tempo race, eliminació i puntuació. Ja es pot consultar tot el programa complet, així com la informació de la fitxa tècnica.