Arriben les curses de la Festa Major de Sants amb una carrera femenina com a novetat

28/08/2023
Carretera

Arriben les curses de la Festa Major de Sants amb una carrera femenina com a novetat

El diumenge 3 de setembre arriben les tradicionals curses organitzades per la Volta Ciclista a Catalunya coincidint amb la Festa Major de Sants i ho fan amb una novetat destacada: per primera vegada la cita comptarà amb una carrera íntegrament femenina que estarà formada per ciclistes cadets, júniors, sub 23, elits i màsters.

Així doncs, Sants comptarà amb quatre sortides per celebrar la seva festa major. Obrirà la jornada el 46è Trofeu Quirze Martí, que es disputarà a partir de les 9.30 h, serà puntuable per a la Copa Catalana Cadet i també comptarà amb la presència d'infantils de segon any. A continuació serà el torn del 76è Trofeu Enric Armengol, puntuable per a la Copa Catalana Júnior i amb sortida a les 10.45 h. La 1a Cursa Ciclista Femenina Festa Major de Sants, puntuable per a les Copes Catalanes de les diferents categories participants, serà a les 11.50 h i ja només restarà per disputar el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho, que començarà a les 12.50 h i serà un critèrium elit i sub 23.

Totes les categories competiran sobre un circuit d'un quilòmetre al Carrer de Sants, al tram comprès entre la plaça del Sants i el Carrer del Moianès, i es donaran diferents voltes al recorregut en funció de la categoria. Les inscripcions per a totes les proves estaran obertes fins el dimarts 29 d'agost a la mitjanit.

Foto: Volta a Catalunya