Lliçà d’Amunt, tret de sortida de la temporada de pumptrack

01/09/2023
DHi

Lliçà d’Amunt, tret de sortida de la temporada de pumptrack

L’inici de la temporada de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids haurà d’esperar una setmana més del previst per culpa dels factors meteorològics adversos. La previsió de mal temps per al cap de setmana del 2 i 3 de setembre ha obligat a suspendre la prova de Castellolí, que havia de ser l’inici de la Copa Catalana de Pumptrack 2023, i el tret de sortida de l’especialitat es donarà finalment el dissabte 9 de setembre a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental).

Així doncs, la prova vallesana organitzada pel BMX Vallès Club obrirà la tercera temporada de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids, que finalment comptarà amb tres proves de Copa Catalana i el Campionat de Catalunya que es disputarà el 15 d’octubre a Begur.

Lliçà d’Amunt reunirà corredors de totes les categories des de prebenjamins fins a màsters a partir de les 16 h del dissabte, quan hi haurà la recollida de dorsals i els entrenaments lliures. Una hora més tard, entre 17 i 18 h, hi haurà els entrenaments oficials distribuïts per edats, i a partir de les 18 h començarà la competició. La prova tindrà tres mànegues finals i la guanyadora serà la millor de les tres.

Les inscripcions per a la prova es tancaran el dimarts 5 de setembre a la mitjanit. Aquelles persones que hi vulguin participar però no disposin de llicència federativa ho podran fer a la prova Open tramitant una llicència federativa de dia (només apte en categories inferiors. PROVES OPEN).