La Copa Catalana de MiniDH omple Santa Coloma de Farners

03/09/2023
DHi

La Copa Catalana de MiniDH omple Santa Coloma de Farners

El calendari de Mini DH s’ha reprès aquest dissabte 2 de setembre amb la Copa Catalana de Mini DH a Santa Coloma de Farners (La Selva), una prova organitzada pel Club BTT Fornells de la Selva que ha reunit una vuitantena de participants.

El Parc Sant Salvador de la capital selvatana va acollir els participants de les categories infantils, alevins, principiants, benjamins i prebenjamins a partir de les 3 de la tarda. La pluja va donar una treva perquè les categories escolars poguessin disputar la prova i l’infantil Mael Massouté (BTT Fornells Bikeaventura) va marcar el millor temps i es va adjudicar la victòria. Julián García i Berta Serra, tots dos del BMX Sant Andreu de la Barca, van aconseguir les victòries en la categoria aleví i Eloi Nicolau i Lena Cos, tots dos del BTT Fornells, van ser els millors principiants.

La Copa Catalana de Mini DH continuarà el 24 de setembre a Girona, amb una prova que forma part de l’ampli programa esportiu del festival Sea Otter Europe. Vallnord (Andorra) el diumenge 1 d’octubre i Sant Andreu de la Barca el 26 de novembre seran les dues últimes cites del calendari.

Copa Catalana MIni DH a Santa Coloma de Farners:

  • Infantil: Mael Massouté (BTT Fornells Bikeaventura)
  • Alevins: Julián García (BMX Sant Andreu de la Barca) i Berta Serra (BMX Sant Andreu de la Barca)
  • Principiants: Eloi Nicolau (BTT Fornells) i Lena Cos (BTT Fornells)
  • Classificacions completes