Maurizio Giuseppe Sartori s’imposa al primer Critèrium de les Borges Blanques

04/09/2023

Maurizio Giuseppe Sartori s’imposa al primer Critèrium de les Borges Blanques

Les Borges Blanques (Garrigues) ha estrenat aquest dilluns 4 de setembre una nova prova ciclista, el Criterium de les Borges Blanques, que recupera una vella tradició del municipi coincidint amb la festa major. La carrera està organitzada pel Club Ciclista de l’Ateneu Garriguenc i, juntament amb el Trofeu Vila de Juneda, formaven el Xallenge de les Garrigues.

La primera edició del critèrium presentava un recorregut urbà de prop de 2 quilòmetres i ha reunit una seixantena de corredors. En una carrera molt disputada, Maurizio Giuseppe Sartori (Equipo Oleka) i Lluís Ropero (Ilerllengües Prat Cycling) s’han jugat la victòria en un esprint molt ajustat i l’italià d'Oleka s’ha emportat la victòria en una línia de meta situada en lleugera pujada. Darrera seu, Pol Hervás (Brocar-ALE) s’ha imposat en un grup de sis corredors que ha arribat a prop d’un minut i ha aconseguir pujar a la tercera posició del podi.

Amb la victòria a Les Borges Blanques, Sartori ha aconseguit un doble triomf i s’imposa també al Xallenge de les Garrigues. L’italià va ser 25è a Juneda i supera d’aquesta manera a Edgar Curto, que va aconseguir la victòria sobre les llambordes junedenques però no ha defensat el liderat a Les Borges Blanques.

Primer Critèrium de les Borges Blanques:

  1. Maurizio Giuseppe Sartoti (Equipo Oleka) 1:29:33
  2. Lluís Ropero (Ilerllengües Prat Cycling) m.t.
  3. Pol Hervás (Brocar ALE) a 0:53
  4. Pau Josep Domènech (Equipo Oleka) a 0:54
  5. Marc Rubirola (Team MP Group) a 0:54
  6. Joan Pazos (Team MP Group) a 0:54
  7. Joan Antoni Gassó (Energianufri CC Pardines) a 0:56
  8. Marc Mestre (Mig Segre Bike Club Ciclista) a 0:56
  9. Xavier Balagué (Bici 3.0 Club Ciclista) a 1:12
  10. Guillem Bel (Maglia Tecnosylva Bembibre) a 1:12

Classificacions completes

Foto: Equipo Oleka