La Cursa dels Herois celebrarà aquest diumenge l’esperada primera edició

05/09/2023

Aquest diumenge 10 de setembre arribarà finalment l’esperada primera edició de la Cursa dels Herois, una prova organitzada pel club Bruckers BTT que s’havia de celebrar el passat 14 de maig i es va haver d’ajornar fins aquesta nova data.

La carrera es celebrarà a El Bruc (Anoia) i serà la darrera prova puntuable per a la Copa Catalana de Marató, que ara mateix està liderada per Axel Tomàs (Biking Point) en categoria masculina i Jordina Muntadas (Edibikes Club Ciclista) en categoria femenina.

L'organització ofereix tres recorreguts amb la mateixa idea, diversió i exigència. El més llarg, que tindrà modalitat de Copa Catalana i popular, tindrà un recorregut de 60 quilòmetres amb 1.900 metres de desnivell. Els altres dos recorreguts, de 45 i 18 quilòmetres respectivament, tindran només la modalitat popular. Els tres itineraris estaran marcats per la gran quantitat de corriols de pujada i baixada que els fan, a parts iguals, divertits i exigents.

El club ciclista Bruckers BTT, que organitza la prova, va ser l’encarregat de dissenyar el circuit del Campionat de Catalunya de Marató 2022, que es va celebrar a Collbató i va deixar les victòries absolutes d’Ismael Ventura i Anna Jordens.