El Trofeu Carlos Ferran de Reus celebra la seva XIII edició

11/09/2023

El Polígon Tecnopark de Reus (Baix Camp) va acollir aquest dissabte 9 de setembre el XIII Trofeu Carlos Ferran per a categories màster i fèmines elit i sub 23. La prova organitzada per PromoEvents Club Ciclista va reunir una cinquantena de participants en les diferents categories.

En un circuit de prop de dos quilòmetres, una vintena de corredors van marxar al capdavant i la victòria va estar molt igualada. Finalment, Martin Ruepp (RRC Diessenhofen) va ser el més ràpid a l’esprint i es va imposar per davant de David Alvárez (Cicles Vic Club Ciclista) i Sergio Astiz (Abrera Club Ciclista), que van completar el podi, i Ricard de Miguel (El Morell Club Ciclista), que tancava un grup de quatre corredors que va arribar amb un lleuger avantatge sobre la resta de rivals. En categoria femenina, Raquel Torrell (Massi Tactic Academy) va aconseguir la victòria.

La capital del Baix Camp també va acollir aquest cap de setmana el Trofeu Promoevents Escoles, que es va celebrar el diumenge 10 de setembre i va reunir una seixantena d’inscrits. En aquest cas, la prova es va celebrar al Barri Fortuny, en un circuit de 600 metres a tocar de l’avinguda Salou on s’hi havien de donar entre 4 i 25 voltes en funció de la categoria.

Entre els infantils, la categoria més gran que participava de la jornada, els més ràpids van ser Pau Pou (Vic-ETB Club Natació) en categoria masculina i Martina Turon (Ciclisme Montroig) en categoria femenina. La victòria a la classificació per escoles va ser per a l’Escola Ciclisme Montroig.