Lliçà d’Amunt dona el tret de sortida a la Copa Catalana de Pumptrack

11/09/2023
DHi

Lliçà d’Amunt dona el tret de sortida a la Copa Catalana de Pumptrack

Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) ha donat el tret de sortida aquest dissabte 9 de setembre a la Copa Catalana de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids, que s’havia d’iniciar una setmana abans a Castellolí però la pluja va obligar a suspendre la prova.

Una seixantena de corredors de totes les edats han participat a la jornada organitzada pel BMX Vallès Club i l’infantil David Montoto (BMX Terrassa) ha sorprès a tothom adjudicant-se la victòria per davant dels corredors de categoria elit. Montoto ha anat de menys a més, millorant el seu registre a cada mànega i ha acabat guanyant amb un temps de 21"801. Entre els corredors de categoria elit, el més ràpid ha estat Miquel Montserrat Mas, que ha estat segon en la classificació absoluta.

D’aquesta manera, Lliçà d’Amunt ha obert la temporada de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids, que continuarà el 30 de setembre a Castellcir (Moianès). Després de l’anul·lació de la primera prova de l’any, la Copa Catalana de Pumptrack estarà formada finalment per tres competicions i el Campionat de Catalunya, que serà el 15 d’octubre a Begur (Baix Empordà).

Foto: Ajuntament de Lliçà d'Amunt