La Cursa de Bellvitge ret homenatge a Santiago Toran en la seva 33a edició

11/09/2023
Carretera

La Cursa de Bellvitge ret homenatge a Santiago Toran en la seva 33a edició

Coincidint amb les Festes de Bellvitge i la Diada Nacional de Catalunya, aquest dilluns 11 de setembre al matí s’ha celebrat la 33a edició de la Cursa de Bellvitge, una prova organitzada per l’Associació Ciclista Bellvitge i puntuable per a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster.

En l’edició d’enguany, l’organització ha volgut retre homenatge a Santiago Toran Martínez, membre de l’entitat que el passat mes de desembre va perdre la vida després de ser atropellat. Així doncs, la carrera passa a anomenar-se des d’aquesta edició Cursa de Bellvitge – Memorial Santiago Toran Martínez, i l’Associació Ciclista Bellvitge ha fet entrega d’una placa commemorativa a la seva filla.

En l’àmbit esportiu, la prova ha registrat 160 inscrits, superant la participació més alta de la història de la prova que s’havia registrat ara fa un any. Francesc Orante (Ratpenat Club Ciclista) ha estat el vencedor en la primera de les dues sortides, que reunia màsters 50, 60 i fèmines. En la segona sortida, destinada a màsters 30 i 40, el vencedor ha estat Josep Oriola (RCB Motor Begues).

Amb la disputa de la Cursa de Bellvitge, la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster arriba ja a la recta final i només queda una última prova per disputar. La darrera cita del calendari català serà el 24 de setembre a la I Xalada Road KPT que organitza el Club Ciclista Kepasa Tiu a Santa Margarida i els Monjos.

33a Cursa de Bellvitge - Memorial Santiago Toran Martínez:

  • Màster 30: Luís Alberto Ayala (L'Equipier Cycling Team)
  • Màster 30 fèmines: Yulimar Milla (Ratpenat Club Ciclista)
  • Màster 40: Josep Oriola (RCB Motor Begues)
  • Màster 40 fèmines: Sara Prescoli (Club Els Culets Vermells)
  • Màster 50: Francesc Orante (Ratpenat Club Ciclista)
  • Màster 50 fèmines: Cristina Bombardó (Cassà Bike Club)
  • Màster 60: Eduard Alacid (Ratpenat Club Ciclista)

Classificacions completes de la 33a Cursa de Bellvitge en categoria màster 30 i 40

Classificacions completes de la 33a Cursa de Bellvitge en categoria màster 50, 60 i fèmines

Foto: L'H Digital