El Gran Premi Ciutat del Prat tancarà les Copes Catalanes júnior i fèmines

19/09/2023
Carretera

El Gran Premi Ciutat del Prat tancarà les Copes Catalanes júnior i fèmines

La Copa Catalana Júnior i la Copa Catalana Fèmines elit i sub 23 posaran el punt i final a la temporada el dissabte 23 de setembre al 87è Gran Premi Ciutat del Prat, una prova històrica del calendari català organitzada per l’Agrupació Ciclista el Prat.

El Gran Premi es disputarà sobre un circuit urbà de 4,7 quilòmetres al qual s’hi donaran 15 voltes fins completar els 70 quilòmetres finals de recorregut. Íngrid Ruiz (Massi-Tactic) i Laura Rodríguez (Laboral Kutxa – Fundación Euskadi) arriben a la cita separades per només 14 punts a la classificació de la Copa Catalana i es jugaran al Prat la victòria final del calendari català.

Més igualtat encara hi ha en la categoria júnior masculina, on Sergi Monserrate (Tot Net) i Iván Viladrich (PC Baix Ebre) estan separats per només 4 punts en la lluita per la victòria de la Copa Catalana. Les inscripcions per aquesta darrera prova dels dos calendaris estaran obertes fins el dimarts 19 de setembre a la mitjanit.

La prova retrà un sentit homenatge a Francisco García Sevilla, conegut com a Francisquillo, president d’honor de l’Agrupació Ciclista el Prat que ens va deixar ara fa un any, poques hores després del Gran Premi Ciutat del Prat 2022.