La Copa Catalana Màster posa el punt i final a Santa Margarida i els Monjos

20/09/2023
Carretera

La Copa Catalana Màster posa el punt i final a Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) posarà aquest diumenge 24 de setembre el punt i final a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster amb la disputa de la I Xalada Road KPT, una prova que s’estrena al calendari organitzada pel Club Esportiu Ciclista Ke Pasa Tiu.

Ho farà amb un recorregut urbà de prop de dos quilòmetres i mig i que tindrà l’inici i el final davant el pavelló municipal. Com és habitual a la Copa Catalana Màster, la prova tindrà dues sortides: la primera per a les categories màster 50, 60 i fèmines màster, que serà a partir de les 9 del matí, i la segona a les 10.45 hores per als màsters 30 i 40. En aquesta segona sortida també hi participaran corredores fèmines de categoria elit i sub 23.

La prova no canviarà el resultat final de la Copa Catalana en cap de les categories, ja que totes tenen un líder sòlid que ja s’ha assegurat el triomf final. Alan Martín (RCB Motor Begues) en màsters 30, Josep Oriola (RCB Motor Begues) en màsters 40, Francesc Orante (Ratpenat) en màsters 50 i Eduard Alacid (Ratpenat Club Ciclista) en màsters 60 lideren en categoria masculina. En les categories femenines, les victòries finals de la Copa Catalana seran per a Vanessa Serrano (Ratpenat) en categoria màster 30 i Úrsula Ospina (Ratpenat) en màsters 40.