La Travessa Sant Joan Despí-Montserrat es prepara per la seva 26a edició

20/09/2023
Pedalades

La Travessa Sant Joan Despí-Montserrat es prepara per la seva 26a edició

El passat divendres 15 de setembre, es va dur a terme la presentació de la 26a edició de La Travessa on es van donar a conèixer tots els detalls de la marxa Sant Joan Despí-Montserrat que es celebrarà l'1 d'octubre de 2023. Entre ells, es va mostrar el mallot d'aquesta edició, el perfil i detalls del recorregut, informació dels avituallaments, funcionament de la marxa, de la històrica cita que organitza el Club Ciclista Sant Joan Despí. 

La presentació es va celebrar de la mà del president del Club Ciclista Sant Joan Despí, José Antonio Rodríguez; Gabriel Caldes, soci del club encarregat de crear el recorregut d'aquesta edició; i el nostre co-organitzador, Carles Ferran de PromoEvents. L'acte va tenir un gran èxit al qual van assistir diferents participants de la marxa on van rebre tota la informació, resolució de dubtes i inquietuds i els vam animar a gaudir d'aquesta gran experiència.

La prova comptarà amb un recorregut de 71 quilòmetres i 1.733 metres de desnivell positiu, sortint de Sant Joan Despí i arribant a l'Ermita de Santa Cecília de Montserrat.