Terrassa acollirà el Campionat de Catalunya de BMX per a totes les categories

21/09/2023
BMX

Terrassa acollirà el Campionat de Catalunya de BMX per a totes les categories

El diumenge 1 d’octubre arriba la gran cita de la temporada per al BMX català amb la disputa del Campionat de Catalunya de BMX per a totes les categories des d’infantils i els Jocs Escolars per a les categories des de prebenjamins fins a alevins. Enguany, la competició tindrà lloc al circuit de les Arenes de Terrassa i estarà organitzada pel club BMX Terrassa.

Saúl Conde i Mariona Calvis, que una setmana abans de la cita torna a competir a la Copa del Món després d’una llarga lesió, seran qui defensaran títol en categoria elit, mentre que Miquel Hernández es va imposar l’any passat en categoria júnior i aquest any ha fet el salt a la categoria elit proclamant-se campió d’Espanya absolut. En el Campionat de Catalunya disputat fa un any a Mataró també va sumar quatre títols el BMX Terrassa, que enguany serà l’organitzador de la prova.

El campionat es disputarà a partir de les 10 del matí amb les diferents categories i les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 26 de setembre a la mitjanit.