L'Enduro de les Guilleries coronarà els campions de Catalunya l'1 d'octubre

22/09/2023
DHi

L'Enduro de les Guilleries coronarà els campions de Catalunya l'1 d'octubre

Ja està encès el compte enrere per la disputa el pròxim diumenge 1 d'octubre del Campionat de Catalunya d'Enduro 2023. El reconegut Enduro de les Guilleries que organitza anualment el club Ça-Calm Express a Sant Hilari Sacalm (la Selva) serà l'escenari de la disputa del campionat, on es buscarà el relleu pels títols de campions de Catalunya que el darrer 2022 van aconseguir Adrián Cuéllar i Ares Masip a l'Enduro Salines de Maçanet de Cabrenys.

L'Enduro de les Guilleries comptarà amb cinc trams cronometrats: quatre trams en el recorregut, i l'últim es repeteix, per tant seran cinc en total. La recollida de dorsals serà dissabte 30 de setembre de 18h a 20h de la tarda, i diumenge al matí a partir de les 7h, al Pavelló Poliesportiu de Sant Hilari Sacalm, des d'on es donaran les sortides també a partir de les 8h. Allà hi haurà dinar per a tots els participants.

Aquesta serà la cinquena edició de la prova del club Ça-Calm Express. No serà la darrera prova de la temporada de l'enduro català aquest 2023, amb la disputa pendent de la Catbike Enduro Maresme i Gavarres Gravity Race per tancar la Copa Catalana d'Enduro