La Cerdanya acollirà aquest cap de setmana la prestigiosa Catalunya Bike Race

28/09/2023
BTT

La Cerdanya acollirà aquest cap de setmana la prestigiosa Catalunya Bike Race

Durant el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, La Cerdanya serà l’escenari de luxe de la 6a edició de la BH Catalunya Bike Race by Oakley 2023, una prova de prestigi internacional que estarà formada per tres etapes.

La primera d'aquestes tres etapes, prevista per al divendres 29 de setembre, tindrà inici i final a Puigcerdà. Una etapa curta però intensa per a arrencar els motors. Aquesta BH Flash Stage comptarà amb gairebé 35 quilòmetres i poc més de 1.000 metres de desnivell, però amb una cota que fregarà els 1.700 metres.

La segona de les tres etapes, denominada Skoda Super Stage i considerada l’etapa reina d’aquesta edició tindrà de nou Puigcerdà com a inici i final, però amb un recorregut molt diferent. En total comptarà amb 70 quilòmetres i prop de 2.400 metres de desnivell positiu acumulat. Per posar punt i final a la competició, els corredors es desplaçaran el diumenge 1 d’octubre fins a Alp per disputar l’Oakley Finisher Stage, que tindrà un menú de 42 quilòmetres i 1.353 metres de desnivell acumulat.

La prova tindrà una participació de luxe amb la presència d’algunes estrelles internacionals com Tiago Ferreira, vencedor de la prova el 2022, Hugo Drechou, Hans Becking, Andreas Miltiadis, Monica Calderón o els catalans Mario Sinués i Meritxell Figueras.

Foto: Catalunya Bike Race