Llagostera acollirà dissabte l'Open Escolar BTT Girona

01/10/2023
BTT

Llagostera acollirà dissabte l'Open Escolar BTT Girona

El ciclisme BTT escolar té una cita el pròxim dissabte 7 d'octubre a Llagostera (Gironès) amb la disputa de la segona prova del calendari 2023 de l'Open Escolar BTT Girona Kids by Sea Otter. Després de viure la seva estrena a la Sea Otter Europe de Girona, el calendari escolar gironí, que enguany està celebrant la seva quarta edició, farà parada a la cita que organitza el Club Esportiu A Roda. L'objectiu del calendari  és el de crear un espai respectuós, agradable i de qualitat per a tots els nens i nenes que s’inicien en el nostre esport.

Com totes les proves, la cita de Llagostera constarà de dues activitats: la primera és la realització d’uns dels tres traçats marcats per l'organitzador, amb tres nivells de dificultat tècnica i durada diferent. Això significa que cada participant, aconsellat pel seu tècnic de l’escola de ciclisme, podrà escollir el traçat que més s’ajusti al seu nivell, independentment de l’edat o categoria. Un cop finalitzada aquesta prova, realitzaran la segona activitat, que constarà d’una prova alternativa escollida per cada organitzador: en aquest cas, una prova d'habilitats en un pump track.

 Les inscripcions online estan obertes fins la mitjanit d'aquest dimarts amb un cost de 6€. També es podran fer inscripcions presencialment el dia de la prova, amb un cost de 9€. Hi podran participar nens i nenes sense llicència (llicència de dia 3€).