Víctor Castellano guanya a La Sénia i Edgar Curto agafa el liderat de les Grans Clàssiques

01/10/2023
Carretera

Víctor Castellano guanya a La Sénia i Edgar Curto agafa el liderat de les Grans Clàssiques

El calendari elit i sub23 de carretera català afronta la seva recta final de la temporada 2023 i aquest diumenge 1 d'octubre ha viscut una de les seves últimes parades amb la disputa de la 54a edició del Trofeu Sant Bertomeu de La Sénia (Montsià). La històrica cita de la Unió Ciclista La Sénia es disputava com a penúltima prova de les Grans Clàssiques-7è Trofeu Joan Casadevall a causa d'una repogramació respecte les seves dates habituals a l'agost, i ho ha fet deixant importants canvis de cara a la resolució final de la competició, que es decidirà el cap de setmana que ve a la 4a Gran Clàssica Modest Capell de Torregrossa.

Avui a La Sénia, el ​català Víctor Castellano (Esetec-Salazones Ricardo Fuentes) ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada al calendari català, rematant en solitari l'escapada d'un grup d'una dotzena de ciclistes que havia arriabt destacat a la línia de meta, superant a un Edgar Curto (Arabay-Vas Balear) que gràcies a aquest resultat se situa líder de les Grans Clàssiques a les portes de la prova final i a Guillem Suriñach (Controlpack), que corrent amb l'equip de casa també es manté en les primeres posicions de principal calendari català de carretera elit/sub23. D'aquesta manera, Castellano, que ja havia aconseguit la victòria a la Cursa Vila de Súria al maig, manté d'aquestes maneres les opcions al triomf de les Grans Clàssiques.

El pròxim dissabte 7 d'octubre se sabrà qui pren el relleu de Benjamí Prades en el triomf de la general de les Grans Clàssiques 2023.

54è Trofeu Sant Bertomeu La Sénia:

  1. ​Víctor Castellano (Esetec-Salazones Ricardo Fuentes) 2:37:13
  2. Edgar Curto (Arabay-Vas Balear) a 0:07
  3. Guillem Suriñach (Controlpack) a 0:09
  4. Maximus Anderson (Kelly Benefits) a 0:09
  5. Diego Gonzalo (Torres-Fernando Barceló Team) a 0:19
  6. Gonzalo Ariño (Esetec-Salazones Ricardo Fuentes) a 0:19
  7. Ignasi Lambea (Team MP Group) a 0:38
  8. Óscar Rota (Zamora Enamora) a 0:52
  9. Pol Hervás (Brocar-ALE) a 0:55
  10. Alejandro Gómiz (Supermercados Froiz) a 0:55