Castellcir viu una nova prova de la Copa Catalana de Pumptrack

02/10/2023
DHi

Castellcir viu una nova prova de la Copa Catalana de Pumptrack

La tercera edició de la Copa Catalana de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids ha fet parada aquest dissabte 30 de setembre a Castellcir (Moianès) per disputar la segona prova de la temporada, en una jornada organitzada per l’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot.

Després de suspendre la prova inaugural a Castellolí i estrenar l’any finalment a Lliçà d’Amunt, la següent parada de la Copa Catalana era a la localitat del Moianès i va reunir una trentena de participants de totes les edats. El sub 23 Gerard Lladó va dominar la prova i va aconseguir la victòria absoluta gràcies a un temps de 14’’912 a la primera mànega. A les primeres posicions també van destacar Bernat Flores, segon, i el joveníssim Albert Sala (EC Juneda), tercer.

Amb la Copa Catalana ja a ple rendiment, la propera cita de la temporada catalana de pumptrack serà el diumenge 15 d’octubre a Begur (Baix Empordà), on es disputarà el Campionat de Catalunya de l’especialitat. Abans d’acabar l’any encara hi haurà dues proves més de la Copa Catalana, que es disputaran el diumenge 29 d’octubre a Premià de Mar i el dissabte 2 de desembre a Vallfogona de Riucorb.

Foto: Antonio Gris