La Copa Catalana CX Proride arriba al seu equador a la Seu d'Urgell

20/11/2023
Ciclocròs

La 4a edició del Gran Premi Ciutat de la Seu a la Seu d'Urgell (l'Alt Urgell) va ser aquest diumenge 19 de novembre l'escenari de la disputa de la setena prova puntuable de la Copa Catalana de Ciclocròs Proride 2023. El calendari català de CX d'aquesta temporada arribava a un dels circuits més ben valorats pels participants, en una prova organitzada per l'Sprint Club Andorra i Velo Cafe La Seu amb el suport del consistori, on es van reunir més de 250 ciclistes entre les categories open i les proves de les categories de promoció.

La victòria absoluta de la prova va ser per a l'històric Tomàs Misser (Unió Ciclsita Cardedeu), que després de retornar als circuits amb la segona posició a Gurb va aconseguir la victòria en el circuit en què es va proclamar campió de Catalunya l'any 2021 per davant de l'actual líder de la Copa Catalana Marc Romero (Bike Garraf) i Xavier Ariza (La Torreta Bike). Per la seva banda, el triomf elit femení va ser per a Blanca Vallès (CC Pardinyes), per davant de la sub23 Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa) i Ester Barris (Gravel Girona).

Així doncs, la Copa Catalana de Ciclocròs Proride continua la seva part central de la temporada, i aquest mateix diumenge 26 de novembre farà nova aturada a la prova de Sant Martí de Centelles, amb inscripcions obertes fins la mitjanit de dijous. La prova, a més, la suposar la primera de les tres dates de la Lliga Catalana Universitària de Ciclocròs, que també tindrà puntuables les proves de Fornells de la Selva (9 de desembre) i Vic (23 de desembre).