El Ciclocròs Ciutat de Manresa arriba diumenge a la seva 11a edició

27/11/2023
Ciclocròs

El Ciclocròs Ciutat de Manresa arriba diumenge a la seva 11a edició

El calendari de ciclocròs català 2023 continua les seves setmanes de més intensa activitat i aquest diumenge 3 de desembre celebrarà una de les seves proves més històriques. El XI Ciclocròs Ciutat de Manresa celebrarà més d'una dècada d'existència de la prova de l'Esport Ciclista Manresà, que tornarà a apropar el millor ciclocròs català en el circuit situat a la Zona Esportiva del Congost.

La prova bagenca suposarà la novena prova puntuable de la temporada de la Copa Catalana de Ciclocròs Proride 2023, de la qual Marc Romero (BG Team-73 Factory) i Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa) en són els líders destacats en les categories elit/sub23 superat aquest equador de la temporada. De fet, la prova de Manresa serà l'avantsala del gran cap de setmana del calendari català, amb doble cita a Fornells de la Selva i la disputa del Campionat de Catalunya a Vilablareix. Tot un ciclista olímpic com Jofre Cullell i Blanca Vallès van ser ser els vencedors la darrera temporada en la 10a edició.

A partir de les 8h del matí, no es podrà accedir al recinte de la cursa a la Zona Esportiva del Congost. pel centre de la ciutat, ja que quedarà tallat. S'haurà d'accedir per la sortida 131 de l'Eix Transversal.

Les inscripcions al XI Ciclocròs Ciutat de Manresa són obertes fins la mitjanit d'aquest dijous.