Inicia la Lliga Catalana de Pista 2024 a Mont-roig el 28 de desembre

21/12/2023
Pista

Inicia la Lliga Catalana de Pista 2024 a Mont-roig el 28 de desembre

Aprofitant les vacances de Nadal, el proper dijous 28 de desembre de 11h a 16h tarda, el velòdrom de Mont-roig del Camp acull la primera de les curses de pista de la Lliga Catalana de Pista 2024, organitzada pel Club Penya Ciclista Mont-roig. Les inscripcions que ja es troben obertes i es tancaran el dimecres 27 a les 14h tarda. La cursa acollirà des d’Alevins fins a màsters, masculí i femení.

Tothom s’inscriu amb la llicència federativa del 2023, però es competirà en categoria que correspongui al 2024. Per tant Principiants del 2023 es poden inscriure, ja que competiran com Alevins.

Enguany els Campionats d’Espanya de Pista s’avancen al mes de febrer i març per totes les categories, i la Lliga Catalana en la seva primera part de l’hivern, ja té també 2 curses al mes de Gener 2024:

  • 13/01/2024 Lliga Catalana Mont‐roig Pista (Totes les categories) a Mont‐roig del Camp, CC Mont-roig Track Team
  • 20/01/2024 Lliga Catalana Mataró Pista      (Totes les categories) a Mataró, EC Mataró

En les properes setmanes s’anirà actualitzant el calendari de pista a la web ciclisme.cat, on es preveuen dues competicions més al mes de febrer abans dels Campionats d’Espanya.

NOVETAT: enguany la nova normativa de pista i Carretera contempla un nou Ranquing Català: LA COMBINADA, que serà la suma de les proves de pista i carretera per cadets i juniors femení i masculí. El/la líder de la Combinada, lluirà un mallot arlequinat de la FCC, tant en les proves de pista com de carretera. En aquesta primera competició del 28 de desembre ja s’entregaran els mallots als 4 líders que surtin al finalitzar les proves.

Fotografia: Xevi Planas / FCC (@xeviplanasfotografia)