La Lliga Catalana de Pista d'hivern es posa en marxa amb èxit a Mont-roig

29/12/2023
Pista

La Lliga Catalana de Pista d'hivern es posa en marxa amb èxit a Mont-roig

Més d'una seixantena de ciclistes van participar aquest dijous 28 de desembre a la primera cita de la temporada d'hivern 2023/2024 de la Lliga Catalana de Pista al Velòdrom Municipal de Mont-roig del Camp. La Penya Ciclista Mont-roig organitzava una cita en què ciclistes elit, sub23, júnior, cadet, infantil i alevins van participar d'un programa matinal amb les proves d'eliminació, tempo i puntuació per a l'òmnium open i cadet; eliminació, handicap i puntiació per a l'open infantil, i eliminació, handicap i scratx per a l'open aleví.

El júnior Ferran Marcè, que dues setmanes abans havia aconseguit uns grans resultats internacionals amb la selecció catalana, va ser el dominador de l'òmnium open en imposar-se a les proves del tempo i la puntuació, superant als seus companys d'equip del Torrent Team Adrià Garmendia, guanyador de l'eliminació, i Marc Zafra. Per la seva banda, l'òmnium femení se'l va endur la júnior Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València), guanyadora del tempo i la puntiació, per davant de les cadets Adriana Vargas (CC Baix Ter), guanyadora de l'eliminació, i Marina Fernández (Club Ciclista Sant Boi).

Per la seva banda, l'òpen cadet masculí també va ser dominat per un ciclista del Club Ciclista Olot Infantil: Lucas Strahodinsky, guanyador de l'eliminació i segon a les altres dues proves, per davant del vencedor de la tempo, Hugo Marrase (Penya Ciclista Baix Ebre), i del regular Roc Escobar (Speed Republik), debutant en la categoria després de dominar la temporada 2023 en categoria infantil. Justament, els triomfs en l'òmnium infantil van ser per a Jordi Hernández (Penya Ciclista Montroig) i Berta Benisa (Club Ciclista Ataraxia), mentre que en alevins ho feien Marc Batlle (Ciclos Oleka) i Carla Sánchez (Club Ciclista Ataraxia).

 Després del canvi d'any, la Lliga Catalana de Pista tindrà dues curses més al mes de gener 2024 en la seva primera part de l’hivern, ja que enguany els Campionats d’Espanya de Pista s’avancen al mes de febrer i març per totes les categories. Les curses previstes són: