La històrica Cursa Ciclista del Perelló obre el calendari de socials

14/01/2024
Carretera

La històrica Cursa Ciclista del Perelló obre el calendari de socials

El pròxim diumenge 21 de gener, el calendari català de carretera 2024 es posarà en marxa amb la disputa de la 81a Cursa Ciclista del Perelló. La cursa social organitzada per Promoevents, que també donarà inici a la nova Challenge a les Comarques de Tarragona, continua al peu del canó amb el seu recorregut urbà pels carrera de la població del Baix Ebre, coincidint un any més amb la Festa Major de Sant Antoni del municipi ebrenc.

La del Perelló és una de les més històriques del calendari ciclista català, només superada en edicions per la Volta Ciclista a Catalunya, el Campionat de Sabadell i la Cursa de Festa Major del Club Ciclista Colomenc. Consolidada en els darrers anys com la cursa que marca l'inici del calendari de carretera, enguany estrena el format de challenge amb la resta de proves tarragonines del calendari social de principi de temporada.

Tots els participants rebran un obsequi per part de la població, coneguda com la capital de la mel. Les inscripcions tanquen la mitjanit d'aquest dimarts 16 de gener.