La Lliga Catalana de BTT comença diumenge a Móra d'Ebre

15/01/2024
BTT

La Lliga Catalana de BTT comença diumenge a Móra d'Ebre

Donant inici a la temporada del BTT competitiu d'aquest 2024 a Catalunya, la nova Lliga Catalana de BTT es posarà en marxa aquest diumenge 21 de gener a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre). La prova del Club Ciclista Móra d'Ebre entra dins el calendari nacional posant la primera pedra de la temporada, en una cita amb proves tant de les categories open com les categories infantils que té les seves inscripcions obertes fins la mitjanit d'aquest dimarts.

La Lliga Catalana de BTT pretén fer-se un lloc en el calendari autonòmic català amb un total de quinze proves puntuables, del més pur XCO, repartides per tot el territori català. La Federació Catalana de Ciclisme, impulsa aquest nou format, conjuntament amb quinze clubs de totes les demarcacions territorials, que també mantindran una classificació territorial local, i que sobretot per als corredors de base tindrà una major importància.

Així doncs, la oferta de calendari de BTT s’amplia amb una nova competició que permetrà als ciclistes decidir en quines curses volen participar, opcionalment a la Lliga Catalana de BTT o bé a la fase territorial que seria els quatre opens territorials: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.