El Premi de la Ceràmica de La Bisbal torna al calendari per celebrar la seva 41a edició

17/01/2024
Carretera

El Premi de la Ceràmica de La Bisbal torna al calendari per celebrar la seva 41a edició

La temporada ciclista en carretera començarà a rodar a Catalunya el diumenge 21 de gener amb la històrica Cursa Ciclista del Perelló i tan sols una setmana més tard arribarà un altre clàssic del calendari de socials d’inici de temporada. La Social de la Bisbal – Premi de la Ceràmica, organitzada pel Club Ciclista La Bisbal, celebra el diumenge 28 de gener la seva 41a edició i torna d’aquesta manera al calendari després de no celebrar-se el 2023.

La prova, que marcarà l’inici de la temporada de carretera a terres gironines, té preparat un recorregut renovat de poc més de 90 quilòmetres amb sortida i arribada a l’avinguda Les Voltes de la capital del Baix Empordà. El pilot sortirà en direcció Pals per després pujar fins a L’Escala i tornar per Viladamat, Verges, Flaçà, Monells i el final a La Bisbal.

La darrera edició de la social empordanesa es va celebrar el 2022 amb un gran èxit de participació i completant les 200 inscripcions disponibles. El guanyador d’aquell any va ser el danès Christian Albrechtsen, que va fer valer la seva punta de velocitat per superar a l’esprint al sub 23 Roberto Ledesma. Enguany, les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 23 de gener a la mitjanit i la prova espera repetir la bona participació de fa dos anys.