El termini de presentació i inscripció d'equips de competició per la temporada 2024 segueix obert

18/01/2024
Federació

El termini de presentació i inscripció d'equips de competició per la temporada 2024 segueix obert

La Federació Catalana de Ciclisme manté obert el seu procediment per a la presentació i inscripció d'equips de competició per la propera temporada 2024. Enguany el procediment d’alta d’equip es realitza digitalitzat per la plataforma de Playoff, i es tancarà el pròxim 31 de gener.
Tots els clubs amb equip de les modalitats de Carretera, Pista, BTT i Gravel, que participin a les Copes Catalanes i els diversos Rànquings Catalans, i que també vulguin puntuar com equip en competicions a nivell nacional, hauran de fer la inscripció del seu equip de competició.
CONDICIONS PER FORMAR EQUIP:
  • Els equips han de formar-se amb un mínim de 3 corredors.
  • En les disciplines de carretera, els equips es formen per categoria, i poden ser de cadets, de júniors, de fèmines (totes categories a partir de cadet), sub23/elit, i màsters (totes categories).
  • En pista i BTT els equips poden incloure totes les categories juntes a partir de cadets i fins a màsters (homes i dones). 
  • Els equips per la modalitat Gravel, XCM i XCUM inclouen totes les categories a partir de sub23 i fins a màsters (homes i dones). 
NOVETAT: Tràmit Inscripció d'equips
Cada club que vulgui formar equip haurà de realitzar la inscripció dintre la plataforma de Playoff. Accedir a la pestanya: EQUIPS, i seguidament NOU EQUIP, on haurà de complimentar tots els camps d’inscripció d’equip i els seus components.
 
Equip Català
  • Cal seleccionar en la casella el Nivell de l’equip: Català
  • Caldrà complimentar els camps amb el nom del club i d’equip, la categoria,  introduir els components de l’equip amb el NIF i el Director responsable amb titulació ROPEC.
  • Un cop introduït l’equip i desat, torneu al Club en l’apartat Albarans, on trobareu l’Albarà Manual d’Alta d’Equip 2024 i, podreu realitzar el pagament de la taxa de gestió, patrocini i presència de marques comercials als mitjans de la FCC. Per tots els equips catalans la taxa inscripció d’equip es de 20€.
  • Un cop la FCC ha validat l’equip, el club ja podrà procedir a tramitar les llicències.
Equip català + RFEC (nacional)
  • Cal seleccionar en la casella el Nivell de l’equip: Nacional
  • Caldrà complimentar els camps amb el nom del club i d’equip, la categoria,  introduir els components de l’equip amb el NIF i, 2 tècnics-Directors amb les titulacions corresponents de Directors Nacionals i/o ROPEC, i 2 mecànics als quals tramitaran la llicència. Els Equips de BTT i de Gravel només necessiten un Tècnic ROPEC
  • Caldrà omplir els camps de sota amb la següent documentació:

​- Excel d’equip RFEC (DOCUMENT

- Conveni Club/Patrocinador 
- Disseny mallot de l’equip 
- Justificant pagament inscripció equip a RFEC.     
S’haurà de realitzar el pagament de l’equip a la RFEC, en el següent numero de compte: ES87 2100 4494 1102 0010 2052 i adjuntar el comprovant de la transferència .
Un cop introduït l’equip i desat, torneu al Club en l’apartat Albarans, on trobareu l’Albarà Manual d’Alta d’Equip 2024 i, podreu realitzar el pagament de la taxa de gestió, patrocini i presència de marques comercials als mitjans de la FCC. Per tots els equips la taxa inscripció d’equip es de 20€.
Un cop la FCC ha validat l’equip, el club ja podrà procedir a tramitar les llicències.
 
Taxes inscripció equips nacionals/internacionals RFEC-UCI 2023
  • Equips UCI Pro Team, Continental Professional i UCI: 2.835€. (inscripció directament a la RFEC)
  • Equips femenins UCI, Equips BTT UCI, Equips pista UCI i Equips CX UCI: 282€ (inscripció directament a la RFEC)
  • Equips nacionals elit/sots23 carretera: 282€ (Inscripció per plataforma Playoff)
  • Equips nacionals Júniors carretera, fèmines (totes), BTT i Pista: 90€. (inscripció per plataforma Playoff)
  • Equips nacionals cadets: taxa nacional gratuïta (inscripció per plataforma Playoff)
 
La FCC vol recordar l’obligatorietat a tots els equips de competició, de tenir els tècnics amb titulació ROPEC i llicència de tècnic amb RC Professional.
La fi de la moratòria del Règim sancionador de la Ley 3/2008, efectiva des del 1 de gener del 2019,  indica que "tothom que exerceix dins l’àmbit de l’esport i l’activitat física sense estar registrats al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya), o col·legiats en el COPLEFC, no podran desenvolupar la seva activitat".
Les inscripcions d’equip per plataforma de playoff es tancaran el 31 de Gener del 2024.