Les Franqueses del Vallès estrenarà el calendari barceloní de la Lliga Catalana de BTT

18/01/2024
BTT

Les Franqueses del Vallès estrenarà el calendari barceloní de la Lliga Catalana de BTT

Una seu clàssica dels calendaris provincials barcelonins de BTT com és les Franqueses del Vallès serà el diumenge 28 de gener la segona prova puntuable de l'estrena aquest 2024 de la Lliga Catalana de BTT. La prova per la Unió Ciclista les Franqueses, tradicionalment celebrada a l'estiu, passa aquest cop a estrenar la temporada de BTT competitiu a la delegació de Barcelona.

Així doncs, la prova vallesana posarà la primera pedra al calendari 2024 de l'Open Barcelona BTT, que mantindrà la seva classificació paral·lelament amb l'estrena del nou format de calendari nacional. I és que la prova de les Franqueses arribarà una setmana després que Móra d'Ebre estreni aquest cap de setmana el nou format de calendari.

El GP KH7 es disputarà un cop més al Parc dels Milpins de la localitat vallesana, que enguany viurà un any d'especial activitat com a Vila Europea de l'Esport. A la intensa habitual organitzativa habitual de la Unió Ciclista les Franqueses, aquesta temporada comptarà amb importants novetats en el calendari ciclista, com la disputa d'una prova júnior de carretera del calendari internacional UCI.

Les inscripcions a la prova de la Lliga Catalana de BTT, que tindrà proves tant per totes les categories open com per les categories de promoció amb la Kids Cup, seran obertes fins la mitjanit del dimarts 23 de gener.