Neixen les Maxxis Gravel Series

19/01/2024
Gravel

Neixen les Maxxis Gravel Series

El 2024 serà un any de creixement en el món del gravel i en l’organització de proves federades d’aquesta especialitat a Catalunya. En aquesta línia, Rural Cycling, Gravel Cerdanya i Club Open Natura han unit forces per impulsar la primera edició de les Maxxis Gravel Series, un circuit de sis proves de gravel que es celebrarà entre el 2 de març i el 28 de setembre.

El calendari de competició arrencarà a El Vendrell i també passarà en aquesta primera edició per Castelldans (16 de març), Torrelles de Foix (13 d’abril), El Catllar (11 de maig), La Cerdanya (1 de juny) i Sant Joan de l’Erm, que tancarà les Maxxis Gravel Series el 28 de setembre. Totes les proves comptaran amb un recorregut curt i un de llarg i tindran dos trams cronometrats en el circuit ‘Long Track’ i un en el ‘Half Track’, que seran els que decidiran els guanyadors de cada prova.

Seguint l’essència del gravel, les proves, que tindran diferents categories des de cadet fins a màsters, estaran obertes a tot tipus de participants, des d’aquells que volen competir fins aquells que hi participin de manera més lúdica. Les inscripcions ja estan disponibles a la pàgina web de cada prova i es tancaran la setmana abans de la seva disputa o quan s’acabin les 300 places disponibles.