La Challenge Comarques de Tarragona continuarà al Trofeu Josep Florencio

21/01/2024
Carretera

La Challenge Comarques de Tarragona continuarà al Trofeu Josep Florencio

Mont-roig del Camp (Baix Camp) viurà el diumenge 28 de gener la 18a edició del Trofeu Josep Florencio. La prova social serà la segona cita de la recent creada Challenge a les Comarques de Tarragona, un circuit que agrupa diferents proves del calendari ciclista a la demarcació i pretén unificar un criteri comú en totes les proves que en formen part, sense perdre el nom propi de cada una.

El calendari donava el tret de sortida el diumenge 21 de gener a la històrica Cursa Ciclista del Perelló i una setmana més tard viurà la segona prova, organitzada pel Club Ciclista Esportiu Promoevents i amb un recorregut de 78 quilòmetres que té la sortida i l’arribada a la l’avinguda Catalunya de Mont-roig. Eloi Salas, el 2023, i Llibert Sendrós, el 2022, han estat els dos últims corredors en alçar els braços a la meta tarragonina.

L’any passat la prova va penjar el cartell d’inscripcions completes i va comptar amb 200 participants. Enguany les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 23 de gener a la mitjanit i s’hi podrà participar des de júnior fins a màster.