Oriol Escolano venç a la primera social de l’any

23/01/2024
Carretera

Oriol Escolano venç a la primera social de l’any

La històrica Cursa Ciclista del Perelló, que enguany celebrava la seva 81a edició, ha obert un any més la temporada de carretera 2024 a Catalunya i ha deixat la victòria d’Oriol Escolano. La prova organitzada per Promoevents, que obria també la nova Challenge Comarques de Tarragona, va reunir aquest diumenge 21 de gener una vuitantena de participants a la localitat del Baix Ebre.

L’organització de la Cursa Ciclista del Perelló, que és la quarta prova amb major nombre d’edicions de Catalunya, havia preparat per aquest any un recorregut de 70 quilòmetres que s’ha acabat decidint a l’esprint entre el màster 30 Oriol Escolano (Gurubike Cycling Team) i el sub 23 Daniel Artero (Asociación Deportiva Galibier). Finalment, Escolano s’ha alçat amb la victòria i ha repetit el triomf que ja havia aconseguit el 2014 en aquest mateix escenari. Guillem Muñoz (73Factory BG Team) ha estat el primer elit i ha completat el podi absolut, mentre que Ruth Pérez (Baix Ter Women’s Team Academy) ha estat la primera fèmina.

La Challenge Comarques de Tarragona, que enguany unifica el calendari tarragoní de socials, continuarà el diumenge 28 de gener al Trofeu Josep Florencio de Mont-roig del Camp. El mateix dia es disputarà el Premi de la Ceràmica de La Bisbal, que torna aquest any al calendari i celebra 41 edicions.

81ª Cursa Ciclista del Perelló:

  1. Oriol Escolano (Gurubike Cycling Team) 1:34:20
  2. Daniel Artero (Asociación Deportiva Galibier) a 0:01
  3. Guillem Muñoz (73Factory BG Team) a 1:03
  4. Magí Miró (G.E.R. Club Ciclista) a 1:04
  5. Miquel Escolà (Huesca La Mágia) a 1:05
  6. Sergio Pascual (RGB Motor Begues) a 1:05
  7. Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus) a 1:09
  8. Tomàs Deosdat (Controlpack) a 1:09
  9. Robert Giné (PC Baix Ebre) a 1:09
  10. Oriol Cid (Club Ciclista Ciutat de Reus) a 1:09

Classificacions completes

Foto: Albert Gonzalez (@leckerstudio)