La Copa Catalana de Marató BTT configura el seu calendari 2024

13/02/2024
Marató

La Copa Catalana de Marató BTT configura el seu calendari 2024

La Federació Catalana de Ciclisme pot confirmar el calendari oficial que formarà part del calendari 2024 de la Copa Catalana de Marató BTT. El calendari puntuable per la màxima competició del XCM català constarà de cinc proves, posant-se en marxa el pròxim diumenge 3 de març al Vendrell (Baix Penedès), cita que té les inscripcions obertes (Tota la informació i inscripcions de la prova del Vendrell).

El circuit competitiu dins la Copa Catalana de Marató de la cita tarragonina tindrà un recorregut de 71 quilòmetres, amb 1505 metres de desnivell acumulat. Per la seva banda, com és habitual en les cites de l'Open Maxxis, els circuits de 46 i 20 quilòmetres mantindran el seu format no competitiu.

La segona edició de la Marató dels Herois que s'organitza al Bruc (l'Anoia) serà la seu de la disputa del Campionat de Catalunya de Marató BTT . La prova que organitza el club Bruckers BTT coronarà els campions de Catalunya de la disciplina el diumenge 5 de maig. Per la seva banda, les proves de Torrelles de Foix (14 d'abril), el Catllar (12 de maig, prova que l'any passat va acollir el Campionat de Catalunya) i Castellgalí (2 de juny), totes elles proves que el club Open Natura BTT organitza dins l'Open Maxxis.