El Vendrell es prepara per un cap de setmana de BTT

26/02/2024
BTT

El Vendrell es prepara per un cap de setmana de BTT

El pròxim cap de setmana del 2 i 3 de febrer, El Vendrell (Baix Penedès) viurà un intens cap de setmana de ciclisme. El club Open Natura BTT organitza dues jornades amb diverses propostes d'esdeveniments ciclistes, en què sens dubte hi destacarà l'inici de la Copa Catalana Marató BTT, així com la tercera prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil BTT.

El calendari 2024 puntuable per la Copa Catalana de BTT Marató començarà el pròxim diumenge 3 de març amb la cita de l'Open Maxxis del Vendrell. Serà la primera de les cinc proves dins del calendari anunciat, que també farà parada a Torrelles de Foix, al Bruc (on la Marató dels Herois acollirà el Campionat de Catalunya), el Catllar i Castellgalí. El circuit competitiu dins la Copa Catalana de Marató de la cita tarragonina tindrà un recorregut de 71 quilòmetres, amb 1505 metres de desnivell acumulat. Per la seva banda, com és habitual en les cites de l'Open Maxxis, els circuits de 46 i 20 quilòmetres mantindran el seu format no competitiu.

La jornada anterior, el dissabte 2 de març, els més petits ja hauran tingut també oportunitat de competir en la cita de Copa Catalunya Infantil BTT. Les categories escolars del ciclisme català tenen una tercera cita al Vendrell després d'haver viscut dues proves inicials del calendari 2024 a Vilajuïga i Altafulla. A la web de BTT-XCO FCC 2024 hi trobareu tota la informació de la prova, que té les seves inscripcions obertes fins la mitjanit del dimarts.

No seran però les úniques cites que es viuran aquest cap de setmana al Vendrell, ja que també la matinal del dissabte servirà per viure la primera data de les Maxxis Gravel Series.