El Vendrell viu un intens cap de setmana de BTT amb Copa Catalana Marató i Infantil

03/03/2024
BTT

El Vendrell viu un intens cap de setmana de BTT amb Copa Catalana Marató i Infantil

Aquest cap de setmana del 2 i 3 de març, la població del Vendrell (Baix Penedès) ha viscut un intens cap de setmana de ciclisme i BTT en una doble jornada d'intensa activitat sota la organització del club Open Natura BTT. Especial expectació reunia la matinal d'aquest diumenge 3 de març, en què el XVIII Open Maxxis El Vendrell servia de prova d'inici de la Copa Catalana de BTT Marató 2024. El calendari català de XCM comptarà amb cinc proves puntuables que continuaran el diumenge 14 d'abril a Torrelles de Foix, també sota la organització del club Open Natura.

Més de 350 participants prenien part de la cursa penedesenca, que disputava la seva prova competitiva puntuable per la Copa Catalana en el seu recorregut llarg, que comptava amb 71 quilòmetres i 1505 metres de desnivell acumulat.

Gran participació a la Copa Catalunya Infantil BTT
Abans de la jornada de XCM, la cita del Vendrell havia tingut una jornada de dissabte intensa, amb la disputa de la primera prova del calendari de Maxxis Gravel i la tercera prova puntuable per la Copa Catalunya Infantil BTT després de les proves disputades a Vilajuïga i Altafulla. La prova per a les categories escolars de BTT va comptar amb una nombrosa participació de 223 ciclistes entre les categories prebenjamí i infantil que va permetre la disputa de proves masculina i femenina separades per a les categories infantils i alevins, resoltes amb victòries de Martí Collell (Jufré Vic-ETB) i Emma Andreu (Bike Kids) en el cas d'infantils i de Norfeu Cos (BTT Fornells) i Lola Erazo (Jufré Vic-ETB) en el cas d'aleví, mentre que la sortida de principiants tenia com a vencedors a Aran Molano (Jufré Vic-ETB) i Lena Cos (BTT Fornells).

El calendari infantil de BTT català continuarà el pròxim dissabte 23 de març al VIII Memorial Alfredo Pera d'Almacelles.

Copa Catalunya Infantil BTT El Vendrell:

  • Infantil: Martí Collell (Jufré Vic-ETB) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Aleví: Norfeu Cos (BTT Fornells) i Lola Erazo (Jufré Vic-ETB)
  • Principiant: Aran Molano (Jufré Vic-ETB) i Lena Cos (BTT Fornells)
  • Benjamí i prebenjamí: Reconeixements per a tots els participants
  • Totes les classificacions completes.

Fotografia: Open Natura