Marek Rauchfuss i Pilar Fernandez vencen a la Marathon Cup BTT del Bike Show de Gavà

17/03/2024
BTT

Marek Rauchfuss i Pilar Fernandez vencen a la Marathon Cup BTT del Bike Show de Gavà

Després de la jornada de dissabte amb la celebració de les Super Cup Youth i la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point,  aquest diumenge 17 de març era el moment del bike marathon, amb la prova de la Marathon Cup BTT de Gavà en categories Pro i Open, i en distàncies XCM i XCP. La prova de Gavà era la primera de la temporada del campionat 2024, format per 5 seus.
La Marathon Cup BTT Gavà presentava dos recorreguts: un de llarg de 35,5kms i 1154m de desnivell positiu acumulat i un recorregut curt de 27,4kms i 839m de desnivell positiu acumulat. En categoria elit masculina destacaven alguns noms il·lustres com Hugo Drechou i Ever Alejandro Gomez, a més de Marek Rauchfuss, Jaromír Skala, Marek Bartunek. En categoria femenina s'ha comptat amb la presència de Sophie Giovane i Sonia Quiroga entre d'altres.

Pilar Fernandez (VAS C.D.) ha aconseguit la primera plaça del podi de la general en categoria femenina, seguida de Sophie Giovane (VCM Urbanbike) i Joana Puig (ISB Cyclistwork Factory Team). En categoria masculina, Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna - Accolade) s'emportava la victòria, Axel Badia (Quality Ride) aconseguia la segona posició i Sergi Oller (Radikal Bikes Girona) la tercera.

Per finalitzar la gran festa de la bicicleta del Bike Show Gavà, a les 10 del matí s'ha donat pas a la pedalada popular per a tothom que simplement volia gaudir de la bicicleta en parella, amics o família, un recorregut senzill i agradable per Gavà. S'ha tancat aquest gran cap de setmana de ciclisme amb una gran paella per a tots els participants en les diferents proves. D'aquesta manera, es dóna per finalitzada la segona edició del Bike Show Gavà que ha acollit prop de 800 participants.

Foto: Anna Vilaró / Ocisport