El 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya reuneix més de 200 ciclistes

17/03/2024
Carretera

El 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya reuneix més de 200 ciclistes

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona ha celebrat el 78è aniversari del club amb una matinal de ciclisme que ha reunit totes les categories des de promoció fins a màsters al carrer de Sants de Barcelona, amb més de 200 participants.

La cita ha estat el tret de sortida per a la Copa Catalana Júnior, la Copa Catalana Cadet i la Copa Catalunya Infantil, els tres principals calendaris en categories de formació. La categoria júnior ha estat la darrera en prendre la sortida i ho ha fet conjuntament amb elits i sub 23. El vencedor de la prova ha estat l’elit nord-americà Cole Davis (Ribble), que s’ha imposat als sub 23 Marc Rubirola (Team MP Group) i Eloi Salas (Team MP Group), mentre que el primer júnior ha estat Mark Popov (Grupo Fores-Hiper Europa).

Entre els cadets, la victòria ha estat per a Eloi Ramos (EC Mataró Alsus Team), que s’ha imposat a l’esprint per davant de Mario Aranda (Olot Club Infantil Ciclista) i el seu company d’equip Àlex Sánchez (EC Mataró Alsus Team). Abans havien sortit les categories màster amb victòria de Bernat Pou (Cicles Vic Club Ciclista) i més tard ho han fet les categories de promoció, amb un centenar de participants i victòries infantils per a Martí Collell (Jufré Vic-ETB) i Anna Carreras (CC Baix Ter).

78è aniversari del Club Ciclista Catalunya: