Igualada, pròxima cita de la Copa Catalana de Pumptrack, amb calendari actualitzat

22/03/2024
PumpTrack

Igualada, pròxima cita de la Copa Catalana de Pumptrack, amb calendari actualitzat

El pròxim dissabte 30 de març, el Parc Central d'Igualada serà l'escenari de la disputa de la segona prova del calendari 2024 de la Copa Catalana de Pumptrack. Després de l'estrena de la competició el primer cap de setmana de febrer a Castellolí, el calendari català de pump track continua amb la prova organitzada per l’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot (ATIAT). Serà la segona data de les deu puntuables dins el calendari de la Copa Catalana de Pumptrack, que ha actualitzat el seu calendari 2024.

Serà una cita especial, i és que Igualada serà el epicentre ciclista mundial una any més per les dates de Setmana Santa i enguany, conmemorant el 20è aniversari de la Volcat Igualada, l’Associació Esportiva A tot i amb Tot (ATIAT), juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament d’Igualda, s’han volgut sumar a la gran festa de la Volcat i organitzaran la 2a prova de la Copa Catalana de Pumptrack i Mini Pumptrack Kids, una disciplina emergent a on la localitat anoienca de Castellolí va ser pionera organitzant la primera prova federada al Estat al 2021 i ja s’ha consolidat amb la 4a edició de la Copa Catalana amb un calendari de 10 proves.

El Pumptrack és una disciplina a on totes i tots els participants intenten impulsar-se individualment en un circuit amb les seves bicicletes per agafar la major inèrcia i fer el recorregut el més ràpid possible, a on les mil.lèssimes acaben sent les detonants de les mànigues de la classificació final. Totes les categories hi tenen cabuda, desde prebenjamins fins màsters, així com tots aquells infants que no tenen llicència federativa i volen competir en format open (promoció). Les inscripcions estan obertes  fins el proper dimarts 26 de març.