La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point continua diumenge a Corró d'Amunt

21/03/2024
BTT

La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point continua diumenge a Corró d'Amunt

Aquest diumenge 24 de març, la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point farà parada a Corró d'Amunt, localitat propera a Barcelona, un mite del mountain bike, una de les seus més històriques i amb més renom al món de la bicicleta de muntanya del país. Ha estat seu des dels inicis de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point. Per Corró d'Amunt han passat noms mítics com Rune Hoydahl i Jose Antonio Hermida, o Hugo Drechou i Jofre Cullell més contemporanis.

A Corró d'Amunt els bikers s'enfrontaran a un traçat d'estil clàssic, integrat a la natura, molt natural. Un recorregut que sempre és ràpid i divertit, i que permet veure carreres obertes. No hi ha ascensions llargues, però tampoc grans trams de rodar. Un continu pujar i baixar que, com és habitual, tot això gràcies a l'intens treball del Club Ciclista Corró d'Amunt, que es completarà amb l'estructura de competició internacional que acompanya tots els esdeveniments d'Ocisport. Cal recordar que la cursa comptarà amb categoria internacional UCI, en categoria UCI C2, de manera que tornarà a posar en joc valuosos punts per al rànquing mundial.

La prova de Corró d’Amunt serà la tercera de la temporada després de Banyoles i Gavà, per la qual cosa després de Corró ja es començaran a veure més clarament els que seran els aspirants al títol al final. Després d'aquestes dues proves, en categoria elit fèmines, la campiona del món Pauline Ferrand-Prevot és qui comanda la classificació seguida de Núria Bosch de l'equip Massi i en categoria masculina és Jofre Cullell el líder amb tan sols 2 punts davant de Victor Koretzky.

Per a la prova de Corró d’Amunt, destaca la presència, en categoria homes, novament del corredor català i líder del campionat Jofre Cullell a més de l'equip txec amb Jaromir Skala, Marek Bartunek al capdavant. En categoria fèmines la guanyadora a Gavà Karla Löffelmann, tornarà a estar a la línia de sortida entre altres.

Ens espera de nou una cursa apassionant i competida el proper cap de setmana a Corró d’Amunt, a la Copa Catalana internacional BTT Biking Point. La següent prova ja serà a Santa Susanna i en aquest cas a més a més serà part de la Shimano Super Cup Massi.