El Gran Premi Roda de Berà s’estrena amb 200 participants

25/03/2024
Carretera

El Gran Premi Roda de Berà s’estrena amb 200 participants

El Gurubike Cycling Team Mataró va organitzar aquest diumenge 24 de març la primera edició del Gran Premi Roda de Berà, una prova puntuable per a la Copa Catalana Màster de carretera que es va estrenar amb èxit al calendari.

Amb un recorregut circular de prop de 70 quilòmetres, els corredors sortien de la localitat tarragonina per encarar Bonastre, Montferri, Vilardida, la Vall de Sant Marc, la Juncosa del Montmell, Masllorenç i, novament, el retorn fins a la meta de Roda de Berà. La prova va comptar amb 200 participants, xifra límit a la qual s’hi va arribar dues setmanes abans de la carrera, i va reunir totes les categories màsters masculines.

La victòria va ser per al màster 40 Josep Oriola (RCB Motor Begues), que es va anticipar a l’arribada als seus companys de grup Raül Castelló (Furore Cycling Club) i Aritz Arruabarrena (Donosti Gain S.C.D.), que van completar el podi. José Félix Talledo (Furore Cycling Club), quart, va completar la nòmina de ciclistes que es van jugar la victòria amb mig minut de marge sobre els seus perseguidors.

Després de l’èxit a Roda de Berà, la Copa Catalana Màster fa un petit descans i tornarà el 13 d’abril amb la disputa de la II Xalada KPT Road a Santa Margarida i els Monjos.

I Gran Premi Roda de Berà:

  • Màster 30: Aritz Arruabarrena (Donosti Gain SCD)
  • Màster 40: Josep Oriola (RCB Motor Begues)
  • Màster 50: Sergi Sales (Cycling No Limit Cardedeu)
  • Màster 60: Eduard Alacid (Club Ciclista Ratpenat)
  • Classificacions completes