La Copa Catalana de MiniDH reuneix 70 participants a Vilajuïga

26/03/2024
DHi

El dissabte 23 de març es va celebrar a Vilajuïga (Alt Empordà) la segona prova de la Copa Catalana de MiniDH 2024. Organitzada pel Club Ciclista Vilajuïga, la competició va aplegar una setantena de participants de les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí.

La cita arribava després de l’estrena del calendari català de formació a Forallac i va servir per viure una gran matinal de ciclisme. Oriol Alcalà (Artsport Unika Banyoles) va ser el més ràpid i es va adjudicar la victòria absoluta i infantil, mentre que en categoria infantil femenina va guanyar Lou Lacans (Velo La Fumade Lezignan). Els vencedors alevins van ser Eloi Nicolau (BTT Fornells Bikeaventura) i Berta Serra (BMX Sant Andreu de la Barca) i en categoria principiant es van imposar Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Laia López (Escola Sant Gregori).

La Copa Catalana de MiniDH, que ja ha viscut les dues primeres proves de les vuit puntuables que hi haurà aquesta temporada, viurà la seva propera cita el diumenge 5 de maig a Rosselló.