Inscripcions obertes per a una nova edició de la Barcelona-Perpinyà-Barcelona

10/04/2024
Federació

Inscripcions obertes per a una nova edició de la Barcelona-Perpinyà-Barcelona

Aquest 2024 torna a ser un any especial per al calendari de brevets catalans, i és que com cada dos anys, la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme organitza els pròxims dies 8 i 9 de juny la IX Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona–Perpinyà–Barcelona, també coneguda amb les sigles "BPB2024". La Ciclomarató és homologada per l'Audax Club Parisien com un Brevet des Randonneurs Mondiaux de 600km, fet que la converteix en prova homologable per a la participació a la París-Brest-París.

Disputada cada dos anys des de la seva primera edició l'any 2006 (amb l'única excepció de l'any de la pandèmia), la Ciclomarató recorrerà diferents comarques de Catalunya i del Rosselló seguint el full de ruta adjunt en la pàgina de la cursa i amb un quilometratge aproximat de 600 quilòmetres, que caldrà recórrer amb un màxim de 40 hores des de l'inici el dissabte 8 de juny a les 6h del matí. És per això que, per a la seva participació, es recomana que el participant hagi completat amb èxit dins l'any 2024 un brevet de 300 o 400 km.

Els participants d'aquesta experiència d'autosuficiència tindran una medalla commemorativa BPB2024 com a finalitzador, i podran gaudir dels avituallaments existents a la sortida des del Velòdrom Municipal d'Horta Miquel Poblet de Barcelona, Le Boulou, Ripoll, Sant Esteve d’en Bas i a l'arribada, així com dret a la utilització dels dos punts de descans previstos amb matalassos i mantes a Ripoll i Sant Esteve d’en Bas i al transport de bossa/sac de dormir/motxilla personal a un dels dos punts de descans que triï el participant.

Les inscripcions seran obertes fins el dimarts 4 de juny, o fins a omplir el límit establert per l'organitzacio de 200 ciclistes inscrits.