L'Enduro BTT La Selva posarà en marxa el calendari de Copa Catalana 2024

28/03/2024
Enduro

L'Enduro BTT La Selva posarà en marxa el calendari de Copa Catalana 2024

Aquest 2024 es posa en marxa la desena temporada de la Copa Catalana d'Enduro BTT, que es posarà en marxa el pròxim diumenge 7 d'abril amb la disputa d'una de les seves cites més consolidades: l'Enduro BTT La Selva. El club Riudarenes Esports de Muntanya (REM Riudarenes) organitza un any més la prova, que té com a epicentre el municipi de la comarca de la Selva i que compta amb un recorregut d'una 35 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell, amb quatre trams especials cronomentrats, que es farà públic el dijous abans de la prova.

Serà la primera de les set proves previstes en el calendari català d'enduro d'aquest 2024, que disputarà el seu Campionat de Catalunya el primer cap de setmana d'octubre al Catbike Enduro Maresme, mentre que la Gavarres Gravity Race de Girona tornarà a ser la prova que proclami els campions d'aquesta Copa Catalana el segon cap de setmana de novembre. Tota la informació de la Copa Catalana d'Enduro 2024 es pot seguir a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme.

Les inscripcions per l'Enduro BTT La Selva, la prova inicial d'aquest calendari 2024, es tancaran la mitjanit del pròxim dilluns 1 d'abril.