Arriba el Bike Show Santa Susanna més espectacular

03/04/2024
BTT

Arriba el Bike Show Santa Susanna més espectacular

Aquest cap de setmana, els dies 6 i 7 d'abril, arriba a Santa Susanna (Maresme) una edició més del Bike Show, un conjunt ampli de proves de ciclisme de moltes modalitats amb activitats per a tots els públics. Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu consolidat des de fa anys com a tal i el Bike Show és un dels grans esdeveniments del seu calendari anual. Centenars d'aficionats i acompanyants són a Santa Susanna per participar en les diferents proves que es duen a terme, destacant-ne la quarta prova de la temporada 2024 de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point.

El programa comença el dissabte 6 amb la Gravel Ride Tour Santa Susanna, una marxa de gravel que recorre l'entorn de Santa Susanna, passant pels llocs més emblemàtics de la zona i pels senders més bonics per a la pràctica del gravel. Són 63 quilòmetres de ruta circular per tota la zona del Montnegre. Un dels plats forts del dia serà la contrarellotge individual de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, una prova de prestigi i l'única CRI inclosa dins el calendari català, que serà el preludi de la carrera que es celebrarà el diumenge. També el dissabte es duu a terme una altra cursa de la Super Cup Youth, una prova on els més petits comencen a competir per categories d'edat. També s'hi organitza una pedalada popular per a nens, però més lúdica que la Super Cup Youth, i una prova de l'ebike day, un esdeveniment orientat als aficionats a la bicicleta elèctrica que desitgen gaudir sense presses i sense ser una prova competitiva.

Diumenge es viurà el plat fort del cap de setmana: la Shimano Super Cup Massi, la prova reina d'un dels campionats de Mountain Bike més internacional i de més prestigi del món i una carrera puntuable per a la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point. Alguns dels noms destacats que ja han confirmat la seva presència a la prova són l'equip Massi al complet o l'equip BH Coloma amb David Valero i Jofre Cullell al capdavant. En noies, destaca la presència de Marta Cano i Lucía Gómez, entre d'altres. Després de les proves viscudes a Banyoles, Gavà i Corró d'Amunt, l'olímpic català Jofre Cullell (BH Coloma) i la balear Núria Bosch (Massi) lideren la classificació elit/sub23 de la Copa Catalana abans d'aquesta quarta cita.

Foto: Ocisport