La II Xalada KPT Road reunirà les categories cadet, júnior i màster

04/04/2024
Carretera

La II Xalada KPT Road reunirà les categories cadet, júnior i màster

Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) tornarà a acollir el dissabte 13 d’abril la Xalada KPT Road en una segona edició de la prova que es presenta renovada. Després d’estrenar-se al calendari el passat mes de setembre i únicament amb categories màsters, la prova organitzada pel Club Esportiu Ciclista Kepasa Tiu es trasllada de la tardor a la primavera i estrenarà categories cadet i júnior.

La II Xalada KPT Road manté el mateix recorregut que el 2023 va tancar la Copa Catalana Màster, amb un circuit de 2,44 quilòmetres que tindrà la sortida i arribada davant el Pavelló Municipal. La primera sortida serà a partir de les 9 del matí amb les categories màster 50, 60 i fèmines i a continuació ho faran els màsters 30 i 40. En totes dues proves s’ha arribat ja al nombre màxim d’inscrits i, per tant, un total de 200 màsters prendran la sortida el 13 d’abril a la localitat penedesenca.

A partir de les 12h serà el torn per als cadets, en la que serà la quarta prova puntuable per a la Copa Catalana Cadet després de Barcelona, Mataró i El Prat de Llobregat. Per tancar la jornada, els júniors seran els darrers en prendre la sortida i ho faran a les 13h, en una competició que també estarà oberta a a categoria elit/sub23 femenina. La Copa Catalana Júnior viurà a Santa Margarida i els Monjos la segona cita de la temporada, després d’obrir el calendari a l’aniversari del Club Ciclista Catalunya-Barcelona. Les inscripcions per a les categories cadet i júnior estaran obertes fins el dimarts 9 d’abril a la mitjanit.

Foto: Kepasa Tiu Team