El calendari de la Lliga Catalana de Pista es reprèn el 20 d'abril a Barcelona

12/04/2024
Pista

El calendari de la Lliga Catalana de Pista es reprèn el 20 d'abril a Barcelona

Després d'un intens inici de temporada de pista 2024 durant l'hivern amb cinc proves del calendari català i la disputa dels Campionats d'Espanya de diverses categories, la Lliga Catalana de Pista reprèn la seva activitat el pròxim diumenge 20 d'abril a Barcelona, amb una matinal organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme al Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet.

La fusta del velòdrom olímpic viurà una matinal amb cita per a les categories de formació, amb proves per a les categories infantil, aleví i principiant. La matinal començarà a les 10h amb una prova de cronogimcana, mentre que a les 11h, totes les categories estan citades a provar la seva velocitat a la prova dels 200m cronometrats. La matinal es completarà amb les proves de handicap i eliminació per a alevins i infantils, longuest lap per a principiants i alevins, i finalment, el keirin per als infantils.

Serà l'inici d'unes setmanes d'intensa activitat de pista per a les categories de formació pensant en el Campionat de Catalunya que disputaran el dissabte 4 de maig al Velòdrom de Mataró, fet que els portarà també el dimecres 1 de maig a una nova jornada de competició a Mont-roig del Camp.