Santa Margarida i els Monjos viu una intensa matinal amb la II Xalada KPT Road

13/04/2024
Carretera

Santa Margarida i els Monjos viu una intensa matinal amb la II Xalada KPT Road

Més de 325 ciclistes van reunir-se aquest dissabte 13 d'abril a Santa Margarida i els Monjos (Baix Penedès) per la disputa de la segona edició de la Xalada KPT Road, prova organitzada pel Club Esportiu Ciclista Kepasa Tiu de Santa Margarida i els Monjos (Baix Penedès) que enguany reunia proves de la Copa Catalana Júnior, Copa Catalana Cadet i Copa Catalana Màster masculines, amb unes sortides que van reunir 60, 65 i 200 participants, respectivament.

La matinal va obrir-se amb les dues sortides de la Copa Catalana Màster, que vivia la cinquena prova puntuable de la temporada 2024. Amb 100 participants a cada una de les dues sortides (màster 30/40 i màster 50/60), les victòries van acabar sent per a Oriol Escolano (GR Bikes-Grupo El Reloj) en màster 30, Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres) en màster 40, Anthony Doyle (L'Équipier Cycling Team) en màster 50 i Manuel Cabello (Pro360 Bikes) en màster 60 en les categories puntuables per la jornada d'avui, que tindran continuïtat en el seu calendari el cap de setmana que ve al Trofeu Vila de Gimenells-Prats Advocats.

Posteriorment era el torn de la quarta prova de la temporada de la Copa Catalana Cadet masculina, que va viure un canvi de líder gràcies a la victòria en un esprint reduït per part de Álex Sánchez (EC Mataró-Alsus Team), que pren el relleu del seu company d'equip Eloi Ramos i que tindran una nova cita el pròxim 28 d'abril al Memorial Fidel Bagan de Sabadell.

Per últim, la matinal es tancava amb la prova de la Copa Catalana Júnior, que tot just vivia la segona prova puntuable del seu calendari 2024 un mes després de la seva estrena a Barcelona. La victòria es va decidir en un esprint d'una vintena de ciclistes, en què el més ràpid per endur-se la victòria va ser Adrià Garmendia (Purito-Tadesan-Nuria), superant al líder de la competició Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) i a Gerard Mora (Tot net-Terrassa). Un pilot júnior català que el pròxim cap de setmana viurà dues jornades d'intensa activitat, amb la disputa de la prova de Copa d'Espanya al Trofeu 15 d'Abril de La Canonja i l'estrena de la Clàssica l'Hospitalet de l'Infant, que serà puntuable per la Copa Catalana.

II Xalada KPT Road - Copa Catalana Júnior:

    1. Adrià Garmendia (Purito-Tadesan-Nuria) 1:01:36
    2. Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) m.t.
    3. Gerard Mora (Tot net-Terrassa) m.t.
    4. Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team) m.t.
    5. Hugo Vicente (Tot net-Terrassa) m.t.

    II Xalada KPT Road - Copa Catalana Cadet:

      1. Álex Sánchez (EC Mataró-Alsus Team) 0:59:46
      2. Jan Casanovas (Proride-Jufré Team) m.t.
      3. Galdric Farrerons (EC Isaac Gálvez-Ibermicar) m.t.
      4. Marc Maresma (Penya Ciclista Baix Ebre) m.t.
      5. Eloi Ramos (EC Mataró-Alsus Team) a 1:02

      II Xalada KPT Road - Copa Catalana Màster:

      • Màster 30: Oriol Escolano (GR Bikes-Grupo El Reloj)
      • Màster 40: Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres)
      • Màster 50: Anthony Doyle (L'Équipier Cycling Team)
      • Màster 60: Manuel Cabello (Pro360 Bikes)
      • Fèmines: Sara Prescoli (Femequip Màster)
      • Per equips 30-40: GR Bikes-Grupo El Reloj
      • Per equips 50-60: RCB Motor Begues - Ibermicar
      • Classificacions completes de la cursa màster 50-60.