La marxa cicloturista Montsec-Montsec reuneix 900 participants

18/05/2024
Cicloturisme

La marxa cicloturista Montsec-Montsec reuneix 900 participants

Fins a 900 participants es van donar cita aquest dissabte 18 de maig a Balaguer per gaudir de la 14a edició de la marxa cicloturista Montsec-Montsec, una de les més ben valorades per tots i totes aquelles que hi prenen part cada any.

L’esdeveniment va disposar per als participants tres recorreguts que els van permetre gaudir dels paratges noguerencs, amb la Serra del Montsec com a epicentre. La jornada estava prevista amb una meteorologia incerta per pluja i finalment es va gaudir d’un temps espectacular que va permetre a tots els ciclistes viure un gran dia de ciclisme. Destacar també l’alta participació de voluntaris, com ja és habitual: fins a 180 voluntaris disposats per la organització del Club Ciclista Balaguer, que van tornar a vetllar per l’òptim desenvolupament de la marxa. L'organització ha volgut agrair la col·laboració i suport de totes les institucions i empreses que la fan possible, i emplaçar a tothom a la 15a edició, que es celebrarà el maig del 2025.

Tot i ser un esdeveniment no competitiu, la organització sempre fa entrega d’una sèrie de premis o reconeixements que enguany han recaigut en:

  • Premi al club més nombrós: Club Ciclista Terraferma, amb 33 participants
  • Premi al club més llunyà: Club Ciclista Gràcia
  • Fèmina més jove: Ester Vallejo (Gran Fons MM190), Lydia Cachafeiro (Mig Fons MM140) i Ariadna Segura (Challenge MM80)
  • Home més jove: Arnau César (Gran Fons MM190), Rossend Bartomeu (Mig Fons MM140) i Aleix Cerezuela (Challenge MM80)
  • Fèmina més veterana: Charo Corral (Gran Fons MM190), Montserrat Martells (Mig Fons MM140) i Antònia Romero (Challenge MM80)
  • Home més veterà: Lorenzo Prada (Gran Fons MM190), Marcos Calucho (Mig Fons MM140) i Daniel Monteso (Challenge MM80)

Foto: Montsec-Montsec